بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی مدل مانتو

مدل لباس,مدل مانتو 2015,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 94,مدل مو زنانه,مدل لباس بچه گانه,عروس,مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی,آموزش خیاطی,لباس مجلسی,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس عروس,مدل لباس مردانه,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی مدل مانتو

نکته ها : سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی شامل ( تره ۱۵۰ گرم + جعفری ۱۵۰ گرم + گشنیز ۱۰۰ گرم + اسفناج ۵۰ گرم + شنبلیله ۵۰ گرم ) است ، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال ( سبزی مرغ ترش ) تهیه میشود اما اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های گفته شده استفاده کنید.

مدل لباس,مدل مانتو 2015,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس زنانه 2015,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو 94,

 آموزش تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی

سینه مرغ ۳ عدد  .  سبزی خورشت ۵۰۰ گرم  .  پیاز ۲ عدد  .  لوبیا قرمز ۱ فنجان

ابغوره ۱ فنجان  .  سماق ۵ قاشق غذاخوری  .  غوره ۱ فنجان  .  سیر ۵ حبه  .  نمک مقدار لازم

طرز تهیه : سیرها و پیازها را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه های مرغ ، ۳ قاشق سماق و نمک اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند.

پس از تغییر رنگ مرغ ها میتوانید لوبیاها را بهمراه ۴ لیوان اب اضافه کنید ، حرارت را زیاد کنید تا خورشت شروع به جوشیدن کند سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید خورشت بپزد.

سبزی ها را ریز خرد کنید و درون روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ نمائید ، ۱ قاشق سماق را به سبزی های سرخ شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید سپس از روی حرارت بردارید.

پس از ۲ ساعت و زمانی که لوبیاها نرم شدند میتوانید سبزی ها تفت خورده را بهمراه ابغوره و غوره ها و ۱ قاشق باقی مانده سماق را اضافه کنید ، تمام مواد را به ارامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورشت جا بیفتد ( به روغن بیفتد ) سپس با برنج سرو نمائید.

نکته ها : سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی شامل ( تره ۱۵۰ گرم + جعفری ۱۵۰ گرم + گشنیز ۱۰۰ گرم + اسفناج ۵۰ گرم + شنبلیله ۵۰ گرم ) است ، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال ( سبزی مرغ ترش ) تهیه میشود اما اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های گفته شده استفاده کنید.

سماق را بیش از اندازه نریزید چون خورشت شما تلخ مزه خواهد شد ، سماق خاصیت درمانی دارد و برای سلامت اندام ها مفید است اما همانند زعفران مصرف زیاده از حد ان مضر میباشد ؛ در صورتی که غوره در دسترس ندارید میتوانید مقدار ابغوره را ۲ برابر کنید.

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه کباب ترش گیلانی مدل مانتو

آموزش تهیه شامی بابلی مازندرانی مدل مانتو

آموزش تهیه آش ماست خراسانی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کوفته تبریزی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کدوبره مازندرانی مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه بروشتای میگو و پنیر مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه کاناپه گوجه فرنگی و پنیر مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه بروشِتای هویج و پنیر مدل لباس مردانه 94

آموزش تهیه قارچ شکم پر با مرغ و پنیر مدل مانتو تابستان 94

آموزش تهیه بورانی کدو حلوایی مدل مانتو تابستان 94