مدل لباس زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,آموزش خیاطی,لباس مجلسی,لباس مجلسی زنانه,مدل لباس مردانه 94,مدل لباس عروس,مدل مانتو بهار 94,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس,مدل لباس مجلسی 94,مدل مانتو 2015,مدل مانتو 94,مدل مو زنانه,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مجلسی,مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس بچه گانه 2015,مدل مانتو,مدل لباس مردانه 2015,مدل مانتو تابستان 94,عروس,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس زنانه 2015
آموزش تهیه کاناپه تخم مرغ و پنیر مدل لباس مجلسی 94
نان باگت ها را به صورت حلقه ای و به یک اندازه برش بزنید ، کره را آب کنید و با قلمو دو طرف نان ها را به کره آغشته کنید ، نان ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کمی برشته شوند ، پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا نان ها سرد شوند.

آموزش تهیه کاناپه تخم مرغ و پنیر
نان باگت ۲ عدد . پنیر پرورده یا خامه ای ۲۵۰ گرم . کره یا روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری . تخم مرغ پخته ۳ عدد . سیر ۲ حبه . پیازچه یا شوید برای تزیین

طرز تهیه : ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
نان باگت ها را به صورت حلقه ای و به یک اندازه برش بزنید ، کره را آب کنید و با قلمو دو طرف نان ها را به کره آغشته کنید ، نان ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان ها کمی برشته شوند ، پس از پخت از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا نان ها سرد شوند.
سیرها را رنده کنید و به همراه پنیر و سس مایونز داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود سپس این سس را روی نان ها بزنید ، تخم مرغ های پخته را رنده کنید و روی سس بریزید و در انتها مقداری پازچه خرد شده یا شوید روی ان بپاشید و سرو کنید.
مطالب بیشتر از سایت ما
آموزش تهیه قارچ شکم پر پنیری مدل لباس مجلسی 94
آموزش تهیه دلمه فلفل دلمه ای مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه بورانی لبو مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه بادمجان کبابی با سس سیر مدل لباس مردانه 94
آموزش تهیه پیراشکی کالباس مدل گل رز مدل لباس مردانه
آموزش تهیه رولت کالباس و تخم مرغ مدل مانتو بهار 94
آموزش تهیه تارت مرغ و سبزیجات مدل لباس بچه گانه
آموزش تهیه تست کاپ مدل مانتو تابستان 94
آموزش تهیه بورک سیب زمینی پنیری مدل مانتو
آموزش تهیه دلمه کلم مدل مانتو