بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

آموزش تهیه دلمه کلم مدل مانتو

مدل لباس,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس زنانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,عروس,آموزش خیاطی,مدل مانتو ایرانی,لباس مجلسی,مدل مانتو,مدل لباس مردانه 2015,مدل مانتو بهار 94,مدل مانتو تابستان 94,مدل لباس بچه گانه,مدل مو زنانه,مدل لباس عروس 2015,مدل مانتو 2015,مدل مانتو دخترانه,مدل لباس مردانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس مردانه 94,لباس مجلسی زنانه,مدل مانتو 94

آموزش تهیه دلمه کلم مدل مانتو

دلمه ها را درون قابلمه بچینید ( سر دلمه ها به سمت ته قابلمه باشد ) ، سپس سس دلمه ( مخلوط سرکه ، شکر ، رب گوجه فرنگی و ۲ لیوان اب ) را روی انها بریزید ، در صورت تمایل مقداری الو و پیاز داغ درون سس دلمه میتوانید اضافه کنید ( هم سس دلمه غلیظ میشود و هم طعم بهتری خواهد داشت ).

مدل لباس,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس زنانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,عروس,آموزش خیاطی,مدل مانتو ایرانی,لباس مجلسی,مدل مانتو,

آموزش تهیه دلمه کلم

کلم ۱ عدد . گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم . برنج نیم دانه ۱/۲ لیوان . لپه ۱/۳ لیوان

سرکه سفید ۱/۲ لیوان . رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . شکر ۳ قاشق غذاخوری . پیاز ۲ عدد

سبزی خشک ( نعنا و شوید ) به مقدار لازم . آلو خورشتی ، نمک ، فلفل مقدار لازم

مدل لباس,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس زنانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,عروس,آموزش خیاطی,مدل مانتو ایرانی,لباس مجلسی,مدل مانتو,

طرز تهیه : کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ اب و نمک در حال جوشیدن بیندازید ( میتوانید برای خوش رنگ شدن کلم کمی زردچوبه اضافه کنید ) ، پس از حدود ۱۵ دقیقه کلم را از اب جوش خارج کنید و با اب سرد ابکشی نمائید.

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، نمک و فلفل بریزید و با حرارت ملایم مخلوط کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

مدل لباس,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس زنانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,عروس,آموزش خیاطی,مدل مانتو ایرانی,لباس مجلسی,مدل مانتو,

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس لپه ها را بپزید تا نرم شوند ( لپه ها پخته باشند اما له نشوند ) ، برنج را نیز ۱ ساعت درون اب و نمک خیس کنید ؛ برنج های نیم دانه ، لپه های پخته ، زرشک و سبزی ها را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا طعم ها باهم ترکیب شوند.

برگ های کلم را جدا کنید و داخل هر برگ را با مقداری از مواد دلمه پر کنید و چند عدد الو خورشتی بگذارید سپس برگ کلم را جمع کنید ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید.

مدل لباس,مدل لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل لباس زنانه,مدل لباس زنانه 2015,مدل لباس بچه گانه 2015,عروس,آموزش خیاطی,مدل مانتو ایرانی,لباس مجلسی,مدل مانتو,

دلمه ها را درون قابلمه بچینید ( سر دلمه ها به سمت ته قابلمه باشد ) ، سپس سس دلمه ( مخلوط سرکه ، شکر ، رب گوجه فرنگی و ۲ لیوان اب ) را روی انها بریزید ، در صورت تمایل مقداری الو و پیاز داغ درون سس دلمه میتوانید اضافه کنید ( هم سس دلمه غلیظ میشود و هم طعم بهتری خواهد داشت ).

حرارت را ملایم کنید و به مدت ۱ ساعت دلمه ها را بپزید سپس درون ظرف بکشید و سرو کنید.

نکته ها : اگر از برنج معمولی استفاده میکنید باید برنج را بصورت ابکشی اماده کنید ( برنج را با اب زیاد بپزید ، وقتی برنج را میان دو انگشت بفشارید باید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ، برنج را در این مرحله ابکشی کنید ).

مطالب بیشتر از سایت ما

آموزش تهیه دلمه بادمجان مدل مانتو

آموزش تهیه دلمه برگ مو مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه ذرت مکزیکی مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه کیک مرغ و گردو مدل لباس مجلسی 94

آموزش تهیه مربای لیمو شیرین مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه مربای انجیر مدل مانتو بهار 94

آموزش تهیه کمپوت گلابی مدل لباس

آموزش تهیه مربای بالنگ مدل لباس

آموزش تهیه مربای به مدل لباس بچه گانه

آموزش تهیه مربای سیب مدل لباس بچه گانه