بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

بیتا فان

آموزش بافتنی بافتنی کودک بافت شالگردن مدل بافتی شال بافت بلوز بافتنی سارافون بافتنی مدل لباس مدل آرایش طرز پخت آشپزی ایرانی لباس مجلسی

طرز تهیه نان گردویی رول شده مدل لباس مجلسی 94

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,مدل مانتو بهار 94,مدل لباس مجلسی,مدل مانتو 94,مدل لباس مردانه,مدل لباس بچه گانه,مدل لباس مردانه 2015,مدل لباس زنانه 2015,لباس مجلسی,مدل لباس عروس,مدل مانتو تابستان 94,مدل مانتو دخترانه,مدل مانتو 2015,مدل لباس عروس 2015,مدل لباس بچه گانه 2015

طرز تهیه نان گردویی رول شده مدل لباس مجلسی 94

مخلوط شیر را به خمیر ترش اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ و ۱٫۵ پیمانه آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله باید ¼ پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. سه پیمانه آرد باقی مانده را به تدریج اضافه کنید و ۴ دقیقه هم بزنید تا خمیر از دیواره های کاسه کنده شود و چسبندگی بسیار کمی داشته باشد. در این حالت دیگر آرد اضافه نکنید. خمیر باید حالت کشسانی خود را همچنان حفظ کند.کاسه را چرب کنید. خمیر را داخل آن قرار دهید. روی آن کیسه پلاستیکی بکشید. روی کاسه نیز یک لایه پلاستیک دیگر نیز بکشید. آن را در مکان گرم قرار دهید تا خمیر ور بیاید و اندازه آن دو برابر شود. هر چه خمیر آرام تر ور بیاید بهتر است و نان پوک تر خواهد شد. (حدود ۹۰ دقیقه)

برای تهیه نان های رول شده گردویی باید فوت و فن هایی را بدانید که ما در این مطلب، مرحله‌به‌مرحله با عکس برایتان توضیح داده ایم. البته گردوهایی که در ین عکس می بینید از نوع آمریکایی است که به آن پی‌کان می گویند و شبیه زیتون است.

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


•    تعداد: ۱۲ رولت نان گردویی
•    زمانه تهیه: ۳۰ دقیقه
•    زمان ور آمدن خمیر: ۲ ساعت و ۱۵ دقیقه
•    زمان پخت: ۳۵ دقیقه

مواد لازم

برای تهیه خمیر

•    ¼ پیمانه آب گرم
•    یک بسته خمیر ترش
•    ¾ پیمانه شیر
•    ۶ قاشق غذاخوری کره
•    ¼ پیمانه خامه ترش
•    دو عدد تخم‌مرغ
•    ۴٫۵ پیمانه آرد کامل
•    ¼ پیمانه شکر سفید
•    یک قاشق غذاخوری نمک

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


برای تهیه مواد میانی

•    نصف پیمانه کره آب شده
•    یک پیمانه شکر قهوه ای 
•    ¼ پیمانه عسل
•    نوک انگشت نمک
•    ۳ قاشق غذاخوری آب
•    یک پیمانه گردو
•    ¼ پیمانه کره آب شده
•    ¼ پیمانه شکر سفید
•    ¼ پیمانه شکر قهوه ای 
•    ۱٫۵ قاشق چایخوری پودر دارچین 
•    نوک انگشت نمک
•    نصف پیمانه گردوی بوداده و خرد شده
•    نصف پیمانه خرمای خشک خرد شده

برای شروع کار باید آب خمیرترش را با یکدگیر مخلوط کنید و آنها را در فضای گرم قرار دهید تا پف کنند. در این فاصله، شیر را گرم کنید تا بخار کند، سپس ۶ قاشق غذاخوری کره و خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. آنها را از روی حرارت بردارید تا خنک شوند. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


مخلوط شیر را به خمیر ترش اضافه کنید. سپس تخم‌مرغ و ۱٫۵ پیمانه آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله باید ¼ پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. 

سه پیمانه آرد باقی مانده را به تدریج اضافه کنید و ۴ دقیقه هم بزنید تا خمیر از دیواره های کاسه کنده شود و چسبندگی بسیار کمی داشته باشد. در این حالت دیگر آرد اضافه نکنید. خمیر باید حالت کشسانی خود را همچنان حفظ کند.

کاسه را چرب کنید. خمیر را داخل آن قرار دهید. روی آن کیسه پلاستیکی بکشید. روی کاسه نیز یک لایه پلاستیک دیگر نیز بکشید. آن را در مکان گرم قرار دهید تا خمیر ور بیاید و اندازه آن دو برابر شود. هر چه خمیر آرام تر ور بیاید بهتر است و نان پوک تر خواهد شد. (حدود ۹۰ دقیقه)

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


در فاصله ای که خمیر در حال رسیدن است، یک ظرف پیرکس مستطیلی را با کره چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه دیگر، نصف پیمانه کره، یک پیمانه شکر قهوه ای، عسل و کمی نمک را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر سه قاشق غذاخوری آب را اضافه کنید.  

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


این مایه را در ظرف پیرکس بریزید و با کاردک آن را در همه سطح ظرف پهن کنید. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


گردوها را روی مخلوط شکر قهوه ای بریزید. سعی کنید گردوهای تازه و سفید و سالم را انتخاب کنید. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


خمیر ور آمده را از کیسه خارج کنید و با وردنه آن را روی سطح صاف آردپاشی شده پهن کنید. خمیر را به شکل مستطیل ۴۶×۳۸ سانتی‌متری برش دهید. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


روی سطح خمیر کره آب شده بمالید. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


در یک کاسه، شکر سفید، شکر قهوه ای، دارچین و کمی نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی سطح خمیر بپاشید.

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


گردوها و خرمای خرد شده را روی سطح خمیر بپاشید. در دستور پخت نان گردویی معمولی شما خرما استفاده نمی کنید. اما این میوه پرخاصیت طعم بسیار خوبی به نام می بخشد.  

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


خیلی با احتیاط، خمیر را از طول رول کنید و تا حد امکان سعی کنید رول خمیر بسیار منظم و یکدست باشد. ابتدا و انتهای خمیر را ببندید و فشار دهید تا مواد میانی بیرون ریخته نشوند. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


با چاقوی اره و تیز، ابتدا و انتهای خمیر را جدا کنید. سپس آن را به ۱۲ رولت یک اندازه برش دهید. در برش آنها نهایت دقت را داشته باشید تا رولت باز نشود، دفرمه نشود و مواد میانی بیرون نریزد. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


سپس رولت ها را به آرامی داخل ظرف پیرکس روی گردوها قرار دهید. خیلی آرام با دست رولت ها را به سمت پایین فشار دهید. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


روی سطح خمیرها را با قلم‌مو کره بمالید. روی آنها کیسه پلاستیکی بکشید و دوباره حدود ۶۰ دقیقه  در مکان گرم قرار دهید تا اندازه آنها دوبرابر شود. سپس کیسه را بردارید و آنها را ۴۰ دقیقه داخل فر بگذارید. اگر متوجه شدید سطح خمیر در حال سوختن است و هنوز نان ها نپخته اند، روی آن یک لایه فویل بکشید تا همه جای آنها یکدست پخته و طلایی شود. در این فاصله فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,


رولت ها را ۵ دقیقه روی توری قرار دهید تا خنک شوند. سپس آنها را در ظرف بچینید و گرم سرو کنید. 

مدل مو زنانه,مدل لباس مجلسی 2015,مدل مانتو ایرانی,مدل لباس مردانه 94,مدل مانتو,لباس مجلسی زنانه,آموزش خیاطی,مدل لباس مجلسی 94,مدل لباس,مدل لباس زنانه,عروس,

مطالب بیشتر از سایت ما

طرز تهیه خوراک میگو با سس قارچ مدل لباس مردانه 94

طرز تهیه خوراک سیب زمینی با پنیر مدل لباس مردانه 94

طرز تهیه خوراک مرغ با سس مدل لباس مردانه 94

طرز تهیه خوراک ران مرغ و سیب زمینی مدل لباس مردانه 94

طرز تهیه نرگسی اسفناج خوشمزه مدل لباس مردانه 94

طرز تهیه سیب زمینی کبابی و کالباس مدل لباس مردانه

طرز تهیه خوراک مرغ و بادام زمینی مدل لباس

آموزش تهیه خوراک واویشگای بادمجان مدل لباس

آموزش آشپزی سیب زمینی با سس خامه مدل لباس

آموزش تهیه تاس کباب با گوشت مدل لباس