آموزش تهیه ته چین مرغ
برنج ۳ لیوان . تخممرغ ۳ عدد . زرشک ۱ لیوان . ماست چکیده ۱ لیوان . سینه مرغ ۲ عدد
کره ۵ قاشق غذاخوری . روغن ۱/۲ لیوان . زعفران دم کرده ۵ قاشقغذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم ابکشی کنید ( برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ).
برنج های ابکش شده را دو قسمت کنید ، یک قسمت از برنج را با تخم مرغ ها ، ماست چکیده ، ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف روغن خوب مخلوط کنید و یک قسمت دیگر برنج را با ۳ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ، کمی نمک و نصف دیگر روغن مخلوط نمائید.
مرغ را همراه با ۳ لیوان اب و نمک و فلفل با حرارت ملایم بپزید تا اب ان تمام شود ، پس از پخت مرغ را تکه تکه کنید ؛ زرشک ها نیز ۱ ساعت در اب خیس کنید سپس در ۲ قاشق غذاخوری کره سرخ نمائید.
دیواره های قابلمه یا قالب را خوب چرب کنید ، نصف برنج های تخم مرغی را درون ان بریزید و با کفگیر خوب فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند ، لایه ای از مرغ های تکه شده بریزید و کمی زرشک سرخ شده بپاشید ، بقیه برنج های تخم مرغی را روی لایه قبلی گذاشته و باز هم با کفگیر خوب فشار دهید تا مواد فشرده و منسجم شوند.
روی لایه بعدی بقیه تکه های مرغ و زرشک سرخ شده را بریزید سپس برنج زعفرانی را روی مرغ ها بریزید و خوب فشار دهید ؛ باقی مانده کره را داغ کنید و روی برنج ها بریزید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید ، بسته به نوع حرارت بین ۱ – ۲ ساعت برای اماده شدن ته چین زمان مورد نیاز است.
دقت کنید که اصل ته چین به ته دیگ ان میباشد ، پس از اماده شدن در ظرف برگردانید یا برش زده و جدا جدا سرو نمائید ، روی ته چین را با زرشک سرخ شده تزئین کنید.