آموزش تهیه کوفته مرغ با سس خامه تند
سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم . برنج پخته سرد ۱ لیوان . تخم مرغ درشت ۱ عدد
پیاز ۱ عدد . کره ۲ قاشق غذاخوری . آرد ۲ قاشق غذاخوری . آب مرغ ۲ لیوان
خامه ترش یا ماست ۱/۴ لیوان . نمک و فلفل قرمز مقدار لازم . جعفری برای تزیین
طرز تهیه : پیاز رنده شده ، سینه مرغ چرخ شده ، برنج پخته سرد ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شده و چسبندگی مناسبی پیدا کنند.
داخل کاسه ای کمی آرد بریزید سپس با دست از مایه کوفته بردارید و به صورت گرد کف دست تان حالت دهید و در ارد بغلطانید ، داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، کوفته ها را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند سپس کناری قرار دهید تا کوفته ها سرد شوند.
داخل همان ماهیتابه ای که کوفته ها را سرخ کرده اید ۲ قاشق غذاخوری کره بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید ، پس از اینکه کره ذوب شد ۲ قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس ۲ لیوان آبمرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود.
پس از اینکه سس غلیظ شد خامه ترش ، نمک و فلفل اضافه کنید ، مرتب هم بزنید تا سس خودش را بگیرید سپس کوفته ها را اضافه کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا کوفته ها گرم شوند ( دقت کنید که کوفته ها در زمان اضافه شدن به سس سرد باشند ) ؛ کوفته های آماده را در ظرف بریزید و با مقداری جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.